EGEN BIL -  LEIEBIL- TOG - BUSS - FLY

 

 

EGEN BIL

Dette er en fil måte å oppleve mye også på turen ned gjennom Europa og retur. il

Et alternativ er å ta Kielfergen fra Oslo til Kiel. Fra Kiel er det ca 155 mil ned til Antibes. Det trengs en overnatting på denne turen. Det finnes er trekantbillett med Kielfergen ned og Hirtshals-Oslo hjem. Denne koster ca NOK 5000,- avhengig av årstiden. Man må nok kjøre så langt ned i Tyskland som mulig første dagen. Den raskeste veien er gjennom Østerrike, Sveits og Italia. Se egen side om reisetips med bil her.

ColorLine, Scandlines, TT-line, A Ferry.

 


 

 

LEIEBIL

Det lønner seg å bestille på forhånd. Dette gjør det raskere å hente bilen. Bare gå direkte til utlevering. Må over på den andre flyterminalen. Det går gratis shuttlebusser.

Må sjekke ulike leieselskaper. Noen er meget dyre, mens andre har en betydelig lavere pris. En uke med normal/liten bil koster NOK 1800 - 2000,- pr uke.

AVIS Holiday Autos, Hertz, Sixt.

 


 

TOG på rivieraen

Man kan ta toget på rivieraen. Det er relativt rimelig og togene stopper på mange stasjoner. En tur fra Antibes til Nice koster ca 4,50€. Togtur fra Antibes til Monaco t/r koster 14€ (en time hver vei)

Fra flyplassen kan man benytte tog - det tar ca 10-15 min å gå til stasjonen - Nice San Augustin.


 

FLYBUSS

BUSS. Fra flyplass  se busstabell - 250

Det er mulig å benytte buss fra flyplassen til Antibes. Går rett utenfor flyterminalen Bus nr 250. Turen tar ca 40 minutter og koster 11,00 € c.

Om kvelden/natten - noen dager i uken (torsdag,fredag,lørdag og røde dager) -  går det en nattbuss nr N200.

Buss linje 200 - rutetider 200     

LOKALBUS ANTIBES

 

Videre kan man ta en lokalbuss  nr 8 fra Place de Gaulle opp til Roi Soleil (noen få minutters tur) 1,5€ Men kjøp klippekort på stasjonen 10 turer 8€

Buss linje 8  rutetider i skoletiden  8skole   rutetider i skoleferien 8ferie


 

TAXI

Man kan ta taxi fra flyplassen til leiligheten i Antibes. Prisen er ca € 70 - 90.


 

FLY.

Det er mange flyselskaper som går til Nice. Men kun SAS og Norwegian som går direkte. De andre har en mellomlanding et sted i Europa. Prisene tur/retur varierer fra NOK 1000,- til 3000.

SaS ,  Lufthansa, FINN, Expedia. Momondo

 

 

 

02.02.2019